Om Human Design

Human Design?

Human Design handler om at lære at navigerer sit liv med tillid til sin krops intelligens.


Human Design er en syntese af elementer fra astrologi,

I ching, chakra systemet, kabalaen og meget mere.


Ud af hovedet og ned i kroppen


Det er vigtigt at lære hvordan dit design føles.


Siden vi var små har vi lært at fornuftige tanker og gode argumenter er det der har værdi. Derfor er fælden i Human Design at man har travlt med at forstå det hele. Der er det essentielt at man tager sig tid til at mærke hvordan ens energi system fungerer.


Når man har lært sit energi system at kende giver det en enorm power til at udleve sit potentiale.


At kende sit design betyder at det er nemmere at se hvornår du er tro mod dig selv og hvornår du lader dig bevæge af dine omgivelser. Herved bliver livet nemmere at navigere i.


Mange går til guruer eller andre “kloge” mennesker når der er beslutninger at træffe. Vi spørger andre til råds, men hvem anden end DIG, kan virkelig vide hvad den rigtige beslutning er. Det kan være fint at snakke med andre om en problemstilling. I sidste ende er det dog vigtigt at vi tager ansvar og har tillid til vore egne beslutninger.


Med Human Design kan du får mere klarhed når du skal tage beslutninger i dit liv - det giver dig mulighed for at leve med mere stolthed, værdsættelse og tillid til den du er og de evner du har.


Copyright @ All Rights Reserved

Bryd ud af tankernes frygtspil


Mange af os lader vores liv styre, af frygten for fremtiden, og forlader os på hvad historien og vores sociale relationer fortæller os er det sikre valg.

 

Human Design kan hjælpe os til at se gennem sindets bedragende slør. Herved bliver det nemmere at se og stoppe op når sindets spil leder os på afveje.


Human Design kan hjælpe dig til at se dit potentiale, at du er perfekt som du er og tage beslutninger der er i tråd med dit livs formål.


De basale elementer og rækkefølgen for hvordan man arbejder med sit Human Design er som følger:

 

  1. Aura typen. Er du Generator, Manifestor, Projektor eller Reflector.
  2. Kendskab til din personlige beslutningsprocesser.
  3. De 9 centre - deres balancerede og ubalancerede udtryk


Samtale om dit Human Design


Har du lyst til at få indsigt i dit design        så kontakt Lisbeth her


I forbindelse med denne samtale, taler vi om udfordringer og ressourcer i dit design, hvordan du navigerer det og stragegier for at leve det.


Du har brug for dit fødselstidspunkt for at kunne slå dit design op. Er du usikker på dit fødselstidspunkt kan du slå de muligheder op der er, og se om det ændre på dit design.


Klik på knappen herunder og slå dit design op.
I forbindelse med samtalen om dit Human Design mødes vi enten online eller i klinikken. Et møde møde varer ca. 55 minutter og med en opfølgende samtale som har en varighed af ca. 20 minutter.

Du kan optage denne samtaler.

 

Pris for denne samtale er kr. 1000,-

Lisbeth Lundgaard

 METAsundhed - Fysioterapi - Human Design

Kalø Fysioterapi & METAsundhed    *    Flintbakken 4 8410 Rønde    *    Tel.: 51 417 888    *    Mail: LL@LisbethLundgaard.dk